Det här är vi

Dolores Creative Kingdom är en idé- och designbyrå, och vi älskar det vi gör. Att inspireras och inspirera är viktigt för oss, vårt bränsle och vårt levebröd. Att skapa snygg design är lätt, men att skapa bra design är svårare. Det kräver en god (läs briljant) idé, och kreativitet. Det är vi bra på.

Vi är inte en traditionell reklambyrå, inte heller en webbyrå. Vi är inte ens särskilt traditionella. Vi tror inte på jobb 9-18 vid datorn. Vi tror på inspiration, miljöombyten, kreativa promenader och parkhäng med blyerts. Då trivs vi och är som allra bäst. Med målet att ständigt utvecklas, blicka framåt och sia om framtiden omvärldsbevakar, kreerar och diskuterar vi konstant. Och vi delar mer än gärna med oss. Så klart.

Vår önskan är att få vara med från start innan interna processer hos kund pågått för länge. Kom till oss direkt när behovet eller problemet börjar märkas. Då får vi möjlighet att råda er om rätt väg framåt: en webbplats, en nationell kampanj, ett förfinat koncept eller utökad närvaro i sociala medier. Kanske en vässad visuell identitet eller en helt ny tjänst. Vi frågar, spånar och föreslår en väg framåt.

Hos oss är idéarbetet a och o. Med en bärande idé blir resultatet både snyggt och hållbart.