Team Dolores

 • Teamet

  Vi, Kenneth Grönwall och Zanna Larmén, har de senaste 15 åren arbetat med design och kommunikation, tillsammans och på olika håll. Vi har arbetat med designprogram och kampanjer, med tryckta material och digitalt, B2B och B2C, förlag och olika typer av organisationer.


  Foto: @Brandoholic

  Get in touch
 • Kenneth Grönwall

  Zanna om Kenneth: Kenneth har arbetat med design sedan 1995. Han har bland annat drivit webbbyrån Aeroplane och designbyrån New Action, men också varit vanlig dödlig anställd på klassisk reklambyrå. Kenneth är kreatören som har ett nära förhållande till illustrator, ofta hjärnskissar på tunnelbanan, och som pratar om vunnen tid när jag missar bussen. Dagarna börjar Kenneth med en kopp kaffe och en dos inspiration. Hans blod är nog en smula salt, kustkille som han är. Titta på havet, plåta polaroid och baka kakor är hans livselixir.

  0733 66 99 19
  kenneth@doloresck.se

  twitter tumblr instagram pinterest linkedin flickr
  skype spotify googple-plus vimeo youtube


  Get in touch
 • Zanna Larmén

  Kenneth om Zanna: Zanna har arbetat med kreativa processer på olika sätt sedan 1997. Hon har varit anställd och jobbat med editorial branding, med film och med PR, chefat på kommunikationsbyrå - och tänkt sadla om till silversmed. I sju år drev Zanna en designbyrå innan hon sommaren 2010 sålde sin del i företaget och startade Dolores tillsammans med mig. Zanna är strategen som drivs av nyfikenhet, som älskar det oväntade och som kommit till ro med att kallas estetextremist. Vintageprylar, prickar och tidningar får hennes hjärta att slå lite snabbare.

  0709 75 19 19
  zanna@doloresck.se

  twitter instagram linkedin pinterest tumblr skype


  Get in touch
 • Kompisar

  Dolores trivs bäst bland folk. Därför har vi ett stort gäng med duktiga vänner omkring oss. I våra projekt samarbetar vi ofta med dessa experter, som till exempel fotografer, SEO-strateger och kodninjas. Vi uppskattar och vårdar vårt nätverk och delar gärna med oss till våra kunder.


  Get in touch