Piggt, glatt och härligt

Det ska vara trivsamt att gå till jobbet – och trivsamt att jobba med Dolores. Vi är emot söndagsångest, skrivbordssele och mötesmarathon. Vi gillar kreativa promenader, legomöten och idéfrossande. Vår fasta övertygelse är att människor som trivs ihop gör bra saker tillsammans.

Trivsel är helt enkelt ett av våra honnörsord. Men det handlar inte bara om att ha det härligt-mysigt-trevligt. Det handlar lika mycket om resultat. För den som inte trivs med situationen är inte kreativ. Men en fotograf som delar vår passion tar den bästa bilden, en copy som gillar det vår kund står för skriver mitt i prick – och en kund som trivs med oss känner sig trygg nog att både aktivt delta och att lita på oss och vad vi gör. Så, när vi vill dra med dig på ett åka-båt-möte är det inte bara för att det är mysigt. Vi vet att de bästa idéerna inte kommer vid skrivbordet eller i ett konferensrum utan när vi alla – trivs. Och vårt mål är att göra ruskigt bra grejer. Varje gång.

Doloresfrukost
Facebooks frånfälle, hemligheten bakom goda kokostoppar, årets bästa kampanj och älskad vinyl – stort som smått och kaffe därtill. Doloresfrukostarna huserar oftast på Louie Louie och samlar ett trivsamt gäng.
Dolorestorsdag
Dolores trivs omgiven av andra. Med jämna mellanrum samlar vi samarbetspartners och annat trevlans folk för en öl. Eller två. Ofta på Bar Nada, ibland hos oss.